Steen Laursen - Danmark

Steen Laursen - Danmark

Jeg er uddannet journalist og geolog, og derfor har jeg specialiseret mig i videnskabsjournalistik, hvor jeg har både mit hjerte og min styrke. Siden min barndom har jeg elsket at rejse til helt anderledes steder, og derfor er udgravningen af en dinosaur i Grønlands storslåede natur et højdepunkt i mit liv.

Min opgave på turen er at formidle alt om vores oplevelser og fund i artikler og indlæg, for jeg er med som skrivende freelance journalist. Jeg har solgt artikler til både aviser og magasiner, så der er en god chance for, du møder os i dem, hvis du interesserer dig for dinosaurer, Grønland, rejser og meget andet, der rimer på denne ekskursion. Uden disse mediers interesse og uden din, var jeg ikke kommet med i år, og derfor er jeg jer alle meget taknemmelig.

Hvis der er et emne, du gerne vil have i dit medie, så send en mail til mig via ekspeditionens mail.

Grønland længes jeg efter at besøge igen, for jeg har storslåede oplevelser derfra. Denne gang kommer jeg til at undvære landets hjælpsomme mennesker, da vores lejer ligger yderst isoleret. Til gengæld glæder jeg mig over at måtte låne deres smukke natur i tre enestående uger. Og jeg glæder mig, til vi sender dinosauren tilbage til Grønland med pænt takt for lån.

Steen Laursen får sig et velfortjent hvil ved julemandens postkasse i Grønland