Nils Natorp - Danmark

Nils Natorp - Danmark

Jeg har den store fornøjelse at arbejde på Møns Klint. Her har jeg været med til at etablere GeoCentret, som i dag er omdrejningspunktet for de ca. 200.000 gæster, der hvert år kigger forbi for at opleve de op til 128 meter høje dramatiske kridtklinter.

På centret lever vi af at formidle natur og geologi og af at give folk gode oplevelser. Det er en herlig opgave; Folk kommer fulde af forventning, solen skinner altid, Møns Klint er ren verdensklasse og alle mine gode kollegaer sørger for resten. 
Men...selvfølgelig har vi også udfordringer. Vi er en del af oplevelsesbranchen og må til stadighed forny os - både for at få flere gæster og for at kunne holde på de kvalificerede medarbejdere.

Jeg er derfor utrolig glad for, at det er lykkedes at få fondsstøtte til projekt 'Den Første Dinosaur'. Vi hverken vil eller kan lave en rutsjebane med dobbelt-loop, men projektet her har mindst samme værdi for os, som Dæmonen har for Tivoli. Tænk engang - GeoCenter Møns Klint står i spidsen for et projekt, der resulterer i, at den første hele dinosaur fra det danske rigsfællesskab får sin udstillingsmæssige premiere hos os på Møn. Det er vi da temmelig begejstrede over, om jeg så må sige.

På Jameson Land skal jeg først og fremmest opleve det vilde og flotte Grønland, og se alle de dygtige eksperter, vi har samlet, lede efter fossiler og dinosaurer. Så er der en anden og endnu vigtigere opgave. Nadia og jeg skal dokumentere ekspeditionen - både på video og på foto. Materialet skal bruges såvel i den kommende udstilling, som til de mange aftaler vi har med forskellige medier, der ønsker at følge med i Dinosaurekspeditionen.

Vi har 4 GO PRO kameraer med, 1 stk. Sony HD Handycam med ekstern mikrofon, 1 stk. Pentax Spejlrefleks med masser af objektiver, talrige stativer og ophæng, 2 stk. irridium satellit telefoner og 1 stk. Trane & Trane satellit modem, så vi kan være on-line med verden. Og så er lommerne fyldt med flash og SD kort.

Det er det uventede, der betyder, at vi med garanti for gode historier med hjem. Står der pludselig en isbjørn i vejen? Hvor meget af Plateosauren finder vi? Dukker der en rovdinosuar op? Eller blæser vi inde i 3 uger:) Vi må se....

Jeg vil godt her takke Jesper Milan og Lars Clemmesen. I har været med til at skabe projektet. Uden jer var det ikke blevet til noget.

Nils på Møns Klint - Forchammers Pynt
 Naturvejledning er også forretning
Nils i teltet under Arctic Circle Race
Glad deltager i Arctic Circle Race