Nadia Rosendal - Danmark

Nadia Rosendal - Danmark

Jeg er projektleder og naturvejleder på GeoCenter Møns Klint.  Jeg har en uddannelse i kommunikation og kombinerede med geografi på bachelordelen. Interessen for natur og naturvidenskab har nemlig altid været der. Interessen for fossiler udviklede sig derfor også hurtigt da jeg kom til GeoCentret for tre år siden og skulle være med til at indvie gæsterne i historierne om Kridttiden og Møns Klints tilblivelse. Nu er jeg bidt af geologi og fossiler!

At komme på udgravning med en gruppe sindsygt dygtige forskere udi geologi og palæontologi, er en helt enestående mulighed for mig!

Jeg skal suge en masse viden om udgravningsarbejde, fortidens dyreliv, præparering, Grønland i Triastiden og meget mere til mig. De erfaringer vil gavne os, når vi næste år skal guide vores gæster i en helt ny udstilling om de første dinosaurer i verden, hvor vi vil vise fundene fra Grønland frem og levendegøre dem.

Derudover skal jeg tage billeder, lave videooptagelser og interviews til udstillingen, opdatere dagbogen her på siden,  sende gode historier hjem til pressen, når der sker noget spændende og hjælpe med at grave og slæbe fossiler og lave mad, så vi ikke går sultne i seng.

Jeg håber rigtig meget vi finder et kæmpestort plateosaur-skelet!  Der måtte også gerne dukke knogler op fra de mystiske rovøgler, som har sat så mange fodspor i området.

Jeg vil enormt gerne se en isbjørn, men jeg håber så inderligt, den holder sig på god afstand. Det er et smukt dyr, som jeg naturligvis har stor, stor respekt for!

Min familie synes det er enormt spændende jeg skal  til Grønland.  Men jeg tror også de lige skal vænne sig til tanken. Jeg har aldrig besøgt så øde en egn før.

Vinter på Klinten
Fisketur i Norge
Formentlig vil Nadia tilberede ekspeditionsmaden en smule mere..